ПРАЦЮЄМО! Відправляємо з Києва, Одеси та Івано-Франківська | ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ
Каталог товарів
ПРАЦЮЄМО! Відправляємо з Києва, Одеси та Івано-Франківська | ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ

Дріблінг як у Кріштіану Роналду

1. Підвищення швидкості

1.1 Збільште швидкість. Щоб вести м'яч як Кріштіану Роналду, треба бути дуже швидким. Щоб покращити свою швидкість, робіть кілька спринтів щодня. Що ще важливіше, робіть розтяжку перед грою чи пробіжкою. Вам потрібна витривалість, тому вирушайте на пробіжку по полю.

1.2 Бігайте швидкісними сходами і конусами, а також виконуйте спринти, щоб розвинути швидкість і спритність.

1.3 Навчіться дриблінг. Перш ніж приступати до фінтів і переступів, тренуйтеся доти, доки не зможете дуже швидко вести м'яч між конусами, утримуючи м'яч під жорстким контролем і весь час поруч із собою. Удосконаліть основи, перш ніж намагатись грати як Роналду.

2. Вивчення спеціальних рухів

2.1 Навчіться робити переступання/рух ножицями. Це робиться шляхом повороту ногою навколо м'яча та одночасного виконання фінта корпусом, щоб відправити захисників у неправильному напрямку.

2.2 Дізнайтесь, як зробити «відбивну Роналду». Це робиться шляхом стрибка однією ногою та одночасного використання внутрішньої сторони іншої ноги для переходу в іншу сторону. Переважно стрибати лівою ногою і використовувати внутрішню частину правої ноги, щоб йти в інший бік.

2.3 Навчіться подавати м'яч у штрафний майданчик. Використовуйте свою швидкість та прийоми, щоб обіграти захисника та подати м'яч у штрафний!

3. Збільште контроль над м'ячем

Розвивайте хороший контроль. Коли ви ведете м'яч, не велите м'яч на відстані 5 метрів від себе, тому що у вас його заберуть, і партнери по команді можуть навіть подумати, що це пас. Тримайте м'яч близько до себе, якби він був приклеєний до ваших ніг!

4. Обіграш захисника

4.1 Не підходьте надто близько до захисника. Якщо ви будете надто близько, захисник може легко забрати м'яч. Спробуйте потрапити м'ячем між ніг захиснику.

4.2 Не робіть фінти надто далеко від захисника. Якщо ви знаходитесь надто далеко, захисник не втратить рівновагу і все одно зможе наблизитися до вас.

4.3 Виконуйте рухи, такі як "Відбивна Роналду" або "Перебіг" на швидкості. Виконуйте їх приблизно за 3 фути від захисника.

Дріблінг як у Кріштіану Роналду
https://football-world.com.ua/uploads/articles/1cfc46701383d4228e2239a2194bedaa3841d0c3.jpg
Дріблінг як у Кріштіану Роналду