ПРАЦЮЄМО! Відправляємо з Києва, Одеси та Івано-Франківська | ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ
Каталог товарів
ПРАЦЮЄМО! Відправляємо з Києва, Одеси та Івано-Франківська | ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ

Як правильно накачати футбольний м'яч

1. Підготовка до накачування футбольного м'яча

1.1 Візьміть повітряний насос та голку до нього. Їх легко знайти, ви можете купити їх у нашому магазині FOOTBALL WORLD. Інвестуйте в насос хорошої якості, манометр і тримайте запас голок для насоса. Деякі насоси мають убудований манометр. Якщо у вас немає, переконайтеся, що у вас є манометр низького тиску. Вам також знадобиться силіконове або гліцеринове масло для змащення.

1.2 Визначте ідеальний тиск повітря для футбольного м'яча. Зверніться до інструкції виробника, щоб знайти рекомендований рівень тиску повітря для футбольного м'яча. Рекомендований тиск повітря розраховується у фунтах, фунтах на квадратний дюйм або барах і зазвичай становить від 6 до 8 фунтів.

Якщо тиск вашого футбольного м'яча, що рекомендується, виражений в одиницях, відмінних від показань вашого манометра, вам необхідно їх перетворити. Щоб перетворити бари на фунти на квадратний дюйм, помножте їх на 14,5037 або розділіть на ту ж суму, щоб перетворити в інший бік. Щоб перетворити бар на фунти, помножте на 10 або розділіть на ту саму суму, щоб перетворити на інший бік.

1.3 Змастіть голку та клапан. Використовуйте силіконове або гліцеринове масло і крапніть кілька крапель усередину та навколо клапана футбольного м'яча. Це допомагає зберегти клапан та допомагає при введенні голки. Змастіть тим самим маслом голку.

2. Накачування футбольного м'яча

2.1 Приєднайте голку до повітряного насосу. Вона закручується на кінці насоса. Зафіксуйте голку за допомогою замикаючого механізму насоса. Вставте кінчик голки в отвір футбольного м'яча.

2.2 Візьміться за ручку насоса та почніть качати. М'яч почне надуватися. Рухайтеся повільно, щоб не перекачати м'яч і не чинити непотрібного тиску на шви.

2.3 Припиніть качати, як тільки манометр досягне належного рівня тиску повітря. Якщо ваш повітряний насос має вбудований манометр, просто зупиніться, коли рівень на манометрі досягне рекомендованого тиску повітря. Якщо ваш насос не має манометра, вам доведеться витягнути голку і регулярно перевіряти тиск за допомогою манометра, як тільки він стане твердим.

3. Догляд за м'ячем

3.1. Не зловживайте своїм футбольним м'ячем. Уникайте сильних ударів ногою об стіни. Ніколи не сідайте та не вставайте на футбольний м'яч. Це дуже великий тиск на зшивання м'яча і може призвести до його деформації або розриву.

3.2. Часто перевіряйте тиск. В ідеалі ви повинні перевіряти тиск повітря у футбольному м'ячі за допомогою манометра кожні пару днів. Чим частіше він використовується, тим частіше слід перевіряти тиск. М'ячі з бутиловою камерою утримуватимуть повітря набагато довше, ніж м'ячі з латексною камерою.

3.3 Здуйте м'яч після гри. Хоча це не обов'язково, виробники рекомендують після матчу випустити трохи повітря з футбольного м'яча. Це знижує навантаження на м'яч, коли він не використовується. Тільки не забудьте знову надути його перед повторним використанням.

3.4 Грайте на гладких чи м'яких поверхнях. Хоча футбольні м'ячі досить міцні, вони вразливі для дії гострих та абразивних поверхонь. Намагайтеся грати на гладких дерев'яних підлогах, траві чи газоні. Такі поверхні, як гравій та асфальт, можуть пошкодити м'яч.

Як правильно накачати футбольний м'яч
https://football-world.com.ua/uploads/articles/d8b47dc6639071ba065f00bf2ed852846c3e2fa5.jpg
Як правильно накачати футбольний м'яч