ПРАЦЮЄМО! Відправляємо з Києва, Одеси та Івано-Франківська | ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ
Каталог товарів
ПРАЦЮЄМО! Відправляємо з Києва, Одеси та Івано-Франківська | ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ

Сплатити криптовалютою у магазині FOOTBALL WORLD

Прогрес не стоїть на місці, а з розвитком технологій, зокрема з появою інтернету, люди почали намагатися вигадати особливу цифрову валюту. Віртуальні гроші з'явилися ще в 2009 році, однак набувати своєї популярності в Україні вони почали відносно недавно. Хоча деякі, як і раніше, ставляться до криптовалюти з недовірою та сумнівом, на сьогоднішній день вже досить велика кількість людей стали її справжніми ентузіастами та прихильниками. Крім того, цифрова валюта починає серйозно конкурувати з традиційними паперовими грошима по всьому світу завдяки деяким перевагам. Серед них можна виділити такі:

  • Криптовалюта захищена від інфляції. У той час як традиційна валюта може бути випущена певною державою у необхідних їй обсягах, кількість віртуальних монет, як правило, обмежена, тому попит та їх ціна згодом лише зростатимуть;
  • Безпека. Криптовалюта добре захищена від злому та підробок завдяки новітній технології, яка називається блокчейн;
  • Така віртуальна монета не контролюється банками або іншими фінансовими установами та зберігається на електронному гаманці;
  • Криптовалюту можна ділити на найдрібніші частинки та відправляти необхідну кількість швидко та з мінімальною комісією у будь-яку точку планети.

На сьогоднішній день по всьому світу, включаючи Україну, можна знайти велику кількість магазинів, ресторанів та інших закладів, які надають можливість оплати тієї чи іншої криптовалюти за свої товари та послуги. Інтернет-магазин Football World також намагається йти в ногу з часом, постійно розвиватися та покращувати сервіс, щоб зробити покупки своїх клієнтів максимально простими та зручними. Знаючи про зростаючу популярність віртуальних грошей, ми надаємо Вам можливість здійснювати оплату в Tether(USDT), Ethereum(ETH) і, звичайно, в одній з найпопулярніших і найвідоміших криптовалютів Bitcoin (BTC) за поточним курсом долара. Купити необхідний товар на сайті нашого інтернет-магазину за віртуальні монети досить просто: все, що вам потрібно вибрати поле «оплата криптовалютою» при оформленні замовлення.

Сплатити криптовалютою у магазині FOOTBALL WORLD
https://football-world.com.ua/uploads/articles/1d0f4fa2cefae25c954478200364928687e1ffc8.jpeg
Сплатити криптовалютою у магазині FOOTBALL WORLD